Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale en groeiende Fashion organisatie in Midden Brabant.

Functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Footwear Designer om het Design team te versterken. In deze rol ontwikkel je schoenen, zolen en artworks voor de diverse collecties.  Samen zetten we keer op keer sterke collecties neer. 

Een greep uit jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Samen met het team ontwerp je collecties voor de nationale en internationale markt;
  • Je zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste trends, marktontwikkelingen en kan deze met behulp van stedenbezoeken, magazines en internet research vertalen naar thema’s. Dit doe je door middel van moodboards en kleurkaarten die aansluiten op de merkidentiteiten;
  • Op productniveau ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe zolen, leesten, uppers, materialen en prints;
  • Je werkt je Designs uit in technische tekeningen werkbaar voor onze Verre Oosten leveranciers;
  • Je onderhoudt zelfstandig contact zowel intern als extern met onze leveranciers.

Functie-eisen

  • Voor deze functie heb je een MBO/HBO- opleiding afgerond in een schoen/ mode/ product designopleiding. We verwachten dat je boven op de ontwikkelingen in jouw vakgebied zit, van aanpakken weet en creatief bent met een commerciële mindset. Je moet je kunnen inleven in de doelgroepen, een eigen visie hebben en je ideeën op beeld goed kunnen overbrengen. Je bent flexibel ingesteld en kan snel schakelen.
  • Je hebt ervaring met product design in Illustrator en Photoshop;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Je bent een teamplayer en bent niet bang om jouw handen uit je mouwen te steken.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508