• Lifestyle Recruiters

Opdrachtgevers

Als werkgever zoek je voor elke vacature een professional met de juiste ervaring, passende skills en een mindset die aansluit op jouw organisatiecultuur. Bij S-Recruitment weten we precies hoe we al die factoren samenbrengen bij het vinden van jouw nieuwe talent, doorgewinterde senior of bevlogen vakidioot. Dus of je nu manager of HR-verantwoordelijke bent: laat ons jou deze zorg uit handen nemen.

Wij zijn expert in het recruiten binnen de dynamische en trendgevoelige werelden van Fashion, Lifestyle, FMCG en Food en Lifestyle. Zowel binnen de (online) retail en wholesale als de mooie, grote en kleine merken die Nederland kent. Daarbinnen hebben we kennis over en ervaring in een groot aantal functies en rollen, zoals:

Product design, development en management
Sales, Customer Service en Business Development
Brand Management, (Online) Marketing en E-commerce
Buying, Category Management en Merchandise planning
(Apparel) Graphic Design en Packaging Design
Supportfuncties zoals HR, Finance, Supply Chain en IT

Ons werkgebied
De kern van ons werkgebied ligt in Zuid-Nederland en België, omdat veel van onze opdrachtgevers hier hun hoofdkantoor hebben staan. Wij hebben in deze regio’s een ontzettend groot netwerk van professionals en bedrijven. Zoek je talent in een ander deel van het land? Ook dan zijn onze actieve aanpak en kennis van de branche belangrijke succesfactoren.

Het is niet zozeer wat we doen, dat ons onderscheidt van andere recruiters. Het grote verschil in resultaat zit in de manier waarop wij het recruitmentproces aanpakken. Een goede strategie, effectieve communicatie en het actief benaderen van mensen in ons netwerk en daarbuiten, zorgt ervoor dat we er steeds opnieuw in slagen om de perfecte match te maken. Onze werkwijze is als volgt:

1. Intake
Tijdens een intakegesprek op jouw kantoor of bij jouw bedrijf verzamelen wij alle informatie over de functie, de organisatiecultuur en de competenties van de ideale kandidaat. Ook de manager van de toekomstig medewerker is hierbij aanwezig. Deel tijdens dit gesprek al jullie ideeën met ons, zodat we direct kunnen sparren en na afloop een helder en compleet beeld hebben van de persoon waarnaar jullie op zoek zijn. Bij voorkeur lopen we ook een rondje over de afdeling of door het bedrijf om sfeer te proeven. Je mag tijdens dit gesprek altijd rekenen op onze eerlijke mening en kritische blik. Juist daardoor ontstaat een profielschets die passend en realistisch is.

2. Searchen
Wij duiken ons netwerk in en benaderen geschikte kandidaten. Dat kunnen ook kandidaten zijn die je bijvoorbeeld vanwege concurrentiegevoeligheid liever niet zelf werft. Daarnaast richten we ons vooral op latent werkzoekenden. Sterke professionals die niet zich niet actief op de arbeidsmarkt begeven, maar met de juiste benadering mogelijk wel openstaan voor een nieuwe stap in hun carrière.

3. Interviewen
Tijdens een uitgebreide kennismaking stellen we alle belangrijke vragen en matchen we zowel de harde functie-eisen als de soft skills met jouw wensen als opdrachtgever. We gaan de diepte in door niet alleen over de functie te praten, maar ook over ambities, dromen en drijfveren. Ook besteden we aandacht aan wensen omtrent arbeidsvoorwaarden, werkuren en beschikbaarheid waardoor een mismatch op dit vlak wordt voorkomen.

4.Voorstellen en gesprekken voeren
Alleen de beste kandidaten stellen we aan jou voor en jij bepaalt met wie je vervolgens zelf het gesprek aangaat. Wij zorgen ervoor dat gesprekken worden ingepland en dat jij als opdrachtgever goed geïnformeerd aan tafel komt. Wij kunnen daarnaast ontzorgen in het af laten nemen van een (online) assessment of het opstellen van een businesscase om in de selectieprocedure toe te passen.

5. Afronding
Heb jij jouw ideale kandidaat gevonden, dan ondersteunen wij indien nodig bij alle afrondende zaken, zoals het afsluiten van het arbeidscontract. Daarna is het tijd om te proosten!

Contact
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!
T: Suzanne – 06-21153603
T: Janka – 06-33942508
E: info@s-recruitment.nl