• Top kandidaten, met een fashion achtergrond en passie voor de branche

Kandidaten

Werken in de Fashion- of Lifestylebranche
Als starter of professional in de wereld van Fashion, Lifestyle, FMCG en Food wil je bij je eerste of volgende stap graag een juiste keuze maken. Je wilt werken in een uitdagende functie, maar je ook thuis voelen in een passende werkcultuur en bij een bedrijf met ambities die bij jou passen. Wij begrijpen dat.

Bij S-Recruitment kennen we de dynamische wereld van Fashion, Lifestyle, FMCG en Food  als geen ander. Al ruim 12 jaar matchen wij de beste professionals met de mooiste bedrijven in deze branches. Dat doen we met name in Zuid-Nederland en België, maar ook daarbuiten. Dus ben jij toe aan de volgende stap of ben jij een ambitieuze starter? Wil je brainstormen over jouw mogelijkheden en  kansen op de arbeidsmarkt? Wij, Suzanne Musters en Janka Verkerke – De Ridder, staan voor je klaar met een luisterend oor en een goed advies. Wij bemiddelen enkel voor hoofdkantoorfuncties.

De optimale match
Gedurende jouw route naar een nieuwe baan, begeleiden we jou waar nodig. Dat start met het uitgebreid kennismaken, het bespreken van je wensen en talenten en het doornemen van je CV. Ook geven we je tips en delen we onze kennis van de arbeidsmarkt en de branche. Zo ben je nog beter voorbereid op je nieuwe stap. Heeft een van onze opdrachtgevers een concrete vacature die bij jou zou passen óf weten we dat die in de nabije toekomst mogelijk ontstaat, dan kijken we samen heel breed naar de mogelijke match. Natuurlijk spelen je opleiding en ervaring een rol, maar ook de werkcultuur, jouw ambities en drijfveren. Staan alle lichten op groen? Dan presenteren wij jou bij onze opdrachtgever. Deze bepaalt zelf of jij daadwerkelijk wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Wij begeleiden jou en onze opdrachtgever in het vervolgtraject en houden je op de hoogte van de voortgang van de sollicitatieprocedure.

Zie je momenteel geen passende vacature op onze website staan, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan contact met ons op. Zo kom je in ons netwerk en weten we je bij toekomstige vacatures direct te vinden.

Contact
Neem contact op voor een kennismaking.
T: Suzanne –  06-21153603
T: Janka – 06-33942508
E: info@s-recruitment.nl