Over S-Recruitment

Ervaren werving- en selectiebureau in de Fashion en Lifestylebranche
S-Recruitment is in 2013 opgericht door Suzanne Musters. In 2017 is zij samen gaan werken met Janka Verkerke-de Ridder. Wij bemiddelen tussen (interim) professionals en werkgevers in de Fashion- en Lifestylebranche.

S-Recruitment helpt bij het vinden van die ene kandidaat die echt het verschil kan maken of aan een uitdagende nieuwe baan binnen een dynamische en inspirerende branche.

Passie voor HR en Recruitment
Met beiden meer dan 15 jaar ervaring in het HR vak en kennis van de markt maken Suzanne Musters en Janka Verkerke – de Ridder zeer betrouwbare partners voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Het doel van S-Recruitment is het verlengstuk te zijn van een HR afdeling. Zo kunnen we nog sneller schakelen en echt werk uit handen nemen. Als recruiters zijn we enthousiast en vasthoudend. We weten wat er speelt in de markt. Dit zorgt ervoor dat wij vacatures snel en kwalitatief goed kunnen invullen. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze klantgerichtheid en het actief meedenken met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Kritische werving- en selectieprocedure
S-Recruitment hanteert een kritische werving- en selectieprocedure. Tijdens deze procedure wordt gekeken naar (kern) competenties en uiteraard ook persoonlijkheid. Beide moeten matchen met de functie en de organisatie. Naast een uitgebreid interview kan S-Recruitment ook gebruik maken van diverse persoonlijkheids- en capaciteitstesten. Dit zorgt voor een betrouwbare en succesvolle invulling.

Professionaliteit en eerlijke en open communicatie
Een samenwerking met S-Recruitment staat voor professionaliteit en eerlijke en open communicatie. Dit zorgt voor een prettige en langdurige relatie. S-Recruitment weet wat er speelt binnen een organisatie en kan zo alle betrokken partijen op de juiste manier adviseren.

Uitgebreid netwerk
Als u kiest voor S-Recruitment dan profiteert u ook van een uitgebreid netwerk. In onze voormalige rollen bij diverse kleine en grote organisaties hebben we al een interessant netwerk kunnen opbouwen. Uiteraard breidt zich dit netwerk steeds verder uit door onze actieve benadering van actieve werkzoekenden, maar ook latent zoekende professionals.

Interim Recruitment en HR projecten
S-Recruitment is ook gespecialiseerd in recruitment opdrachten op interim basis. Mocht uw meerdere vacatures hebben of is uw recruiter of HR medewerker tijdelijk uit de running, dan biedt S-Recruitment u graag die ondersteuning die u nodig heeft.

 Suzanne Musters

Suzanne Musters

Suzanne | 1972 | Getrouwd | 2 dochters | HR Generalist | Fashion- en Lifestyle Recruiter

"Als Fashion en Lifestyle Recruiter ben ik enthousiast, vasthoudend, direct en service verlenend. Dit zorgt er mede voor dat ik vacatures snel en kwalitatief goed kan invullen. Ik onderscheid mijzelf door mijn gepassioneerde werkwijze en creatieve oplossingen."

Janka Verkerke - de Ridder

Janka Verkerke - de Ridder

Janka | 1978 | Getrouwd | 2 zonen | Recruitment Specialist | Fashion- en Lifestyle Recruiter

"Ik ben een verbinder en van nature nieuwsgierig. Daardoor leg ik makkelijk contact, heb ik een groot netwerk en zie ik kansen. Een succesvolle match, dát geeft mij energie!"