Organisatie

Onze opdrachtgever is een begrip in Retail en staat al jaren bekend als een van de beste werkgevers in Nederland. 

Functie

Als Marketplace Specialist maak je deel uit van de afdeling E-commerce, oftewel het team dat gaat over alle digitale verkoopkanalen. Je bent verantwoordelijk voor zowel de operatie als optimalisatie van onze activiteiten op verschillende marketplaces: Wehkamp en Bol.com. Je werkt hierin nauw samen met de accountmanagers van de platformen en de andere collega’s binnen het team. Ook trek je vaak op met collega’s vanuit afdelingen Inkoop, IT, Logistiek en Marketing. Het betreft een rol met een internationaal netwerk. 

Dit verwachten wij van jou op de werkvloer: 

Je draagt niet alleen zorg voor de dagelijkse operatie, maar kijkt ook proactief naar mogelijkheden om binnen de strategie de performance op verschillende marketplaces te verbeteren. Dit omvat het afstemmen van campagnes en andere marketingactiviteiten op de platforms zelf, het optimaliseren van content, de productfeeds, het monitoren van de concurrentiepositie, en de collectie in samenwerking met de afdeling inkoop. Je voelt je ook verantwoordelijk voor het resultaat op de eigen webshops. Uiteraard sta je klaar om collega’s uit het team te ondersteunen waar nodig, waardoor een gezamenlijke inzet wordt gestimuleerd en de prestaties van het gehele team worden versterkt.


Functie-eisen

  • Na jouw HBO opleiding, heb je minstens 2 jaar ervaring opgedaan met verkoop via marketplaces in vergelijkbare functie. 
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Uitstekende analytische skills en kennis van MS Office, Excel kent geen geheimen voor jou.
  • Je bent van nature een enthousiast en ondernemend persoon.
  • Jij hebt een echte hands-on mentaliteit en je bent zelfstandig. Inzichten en kansen omzetten in concrete verbeteringen is voor jou geen probleem met jouw analytisch vermogen.
  • Verder zouden vrienden en familie jou omschrijven als sociaal, gedreven en een teamspeler. Je hebt affiniteit met Ecommerce en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters, 06-21153603.