Back Office medewerker (32-40 upw) – Regio Gooi en Vechtstreek

Organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldberoemde interieurontwerper die vele bekende namen tot zijn (internationale) klanten mag rekenen. Hij creëert ook exclusieve interieurproducten, van meubels en stoffen tot luxe woonaccessoires en geuren onder zijn eigen label.

Lees meer

Sales Support Representative Fashion – Regio ‘s-Hertogenbosch

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale, sterk groeiende sports/lifestyle organisatie in midden Brabant.
Lees meer

Buyer (Fashion) – Midden Brabant

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale en groeiende Fashion organisatie in Midden Brabant.

Lees meer

Webshop Manager – ‘s-Hertogenbosch

Organisatie

Een toonaangevend lifestyle merk dat in 2010 is opgericht. Men onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie, creativiteit en vooral schoonheid. Elk item is uniek en wordt met zorg en aandacht handgemaakt.

Lees meer

Coördinator Customer Service – Eindhoven

Organisatie

Onze opdrachtgever is een leverancier aan wereldwijd bekende retail- en kledingmerken en levert innovatieve en duurzame oplossingen voor hun klanten. Ze biedt oplossingen voor hangers, verpakkingen, branding, toeleveringsketen en intelligente RFID en in 2020 hebben ze een reeks gezondheids- en veiligheidsproducten geïntroduceerd die klanten helpen bij hun inspanningen om Covid-19-risico’s te beperken. Het holistische supply chain-proces maakt gebruik van innovatieve materialen om elk jaar producten te maken met minder energie en meer hernieuwbare bronnen.

Lees meer

(sr) Commercieel medewerker binnendienst – Regio Tilburg

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jonge en groeiende Nederlandse groothandel met trendy huishoudelijke en decoratieve artikelen.

Lees meer

Marketing Communicatie Specialist – Regio Eindhoven

Organisatie

Onze opdrachtgever is een duurzaam kledingmerk. Zij staan voor de meest hoogwaardige kwaliteit met een optimaal draagcomfort. Daarachter staat een enthousiast, vooruitstrevend en hecht team. Ze zijn flink aan het uitbreiden en hebben grote ambities.

Lees meer