• Lifestyle Recruiters

Opdrachtgevers

S-Recruitment voor uw vacatures binnen de Fashion en Lifestylebranche
Bent u op zoek naar een professioneel werving- en selectiebureau dat uw vacatures in de Fashion en Lifestylebranche succesvol kan invullen? S-Recruitment gaat voor u op zoek naar (interim) professionals die inhoudelijk goed matchen met de openstaande vacature, als persoon goed passen bij uw organisatie (cultuur) en die zowel op korte als op de lange termijn het verschil kunnen maken.

Samenwerking op basis van exclusiviteit
Om een goede match te kunnen maken en de beste service te verlenen werkt S-Recruitment bij voorkeur op basis van exclusiviteit. Dit zorgt er voor dat S-Recruitment op een professionele wijze kan optreden als recruiter voor uw organisatie en voor u de meest optimale match kan maken.

Werving- en selectieprocedure
S-Recruitment hanteert een kritische werving- en selectieprocedure en gaat voor een zorgvuldige invulling van uw vacatures.

Intakegesprek
Iedere procedure start met een intakegesprek. In dit gesprek wordt met de direct leidinggevende en de HR verantwoordelijke de vacature uitvoerig besproken. Daarnaast krijgt S-Recruitment tijdens dit gesprek een goede eerste indruk van de cultuur van de organisatie. Na het intakegesprek wordt een rapport gemaakt en bepaald welke competenties essentieel zijn voor het succesvol uitvoeren van de functie.

Werving
S-Recruitment richt zich tijdens het zoeken van professionals met name op latent werkzoekenden. Door middel van diverse tools, headhunting en het inzetten van een uitgebreid netwerk gaat
S-Recruitment voor haar opdrachtgever op zoek naar de juiste kandidaat.

Het Interview
In het uitgebreide interview hanteert S-Recruitment de STAR (Situatie Taak Actie Resultaat) methode. Naast de harde criteria wordt er tijdens het interview ook gekeken naar persoonlijkheid en of de kandidaat de juiste (kern) competenties. Dit alles moet matchen met de functie en de organisatie. Op verzoek kunnen ook diverse persoonlijkheids- en capaciteitstesten worden ingezet.

Voorstellen kandidaten
S-Recruitment stelt de kandidaat voor door middel van een schriftelijke presentatie van de kandidaten inclusief het Curriculum Vitae. Tevens wordt gezorgd voor een referentie en het checken van diploma’s.

De gesprekken
Indien u enthousiast bent over de profielen van de kandidaten dan coördineert S-Recruitment, in overleg met u, de kennismakings- en vervolggesprekken.

Afronding
Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een van de kandidaten stemt
S-Recruitment de startdatum en arbeidsvoorwaarden met u af. Hierbij kan S-Recruitment u, indien nodig, adviseren.

Contact
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!
T: Suzanne – 06-21153603
T: Janka – 06-33942508
E: info@s-recruitment.nl