• Top kandidaten, met een fashion achtergrond en passie voor de branche

Kandidaten

Werken in de Fashion- of Lifestylebranche
Wil je werken in de Fashion- of Lifestylebranche? En ben je een gemotiveerde en enthousiaste starter of professional? S-Recruitment helpt je graag aan een (nieuwe) uitdagende baan.

Maak het verschil en maak de juiste keuze binnen jouw loopbaan
Een samenwerking met S-Recruitment staat voor een professionele benadering en uiteraard eerlijke en open communicatie. Dit zorgt voor een prettige en langdurige relatie. S-Recruitment weet wat er speelt binnen de branche en kan je zo goed adviseren. Daarnaast hebben Suzanne Musters en Janka Verkerke -de Ridder van S-Recruitment ruime ervaring binnen het HR en Recruitment vak. Wij zijn dan ook een professionele en betrouwbare sparringpartner.

De optimale match
Tijdens een uitgebreide kennismaking zal S-Recruitment jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en ambitie in kaart brengen. Er wordt dus niet alleen gekeken naar jouw ervaring en kennis, maar ook naar jouw persoonlijkheid en drijfveren. Dit moet matchen met de organisatie(cultuur) en de openstaande vacature. Tijdens de kennismaking zal S-Recruitment je ook zoveel mogelijk over de functie, de organisatie en de mogelijkheden om je daar verder te ontwikkelen vertellen.

Bij een optimale match zorgt S-Recruitment voor een professionele en overtuigende presentatie bij de opdrachtgever en coördineert, in overleg met jou, de vervolggesprekken.

Als je eenmaal jouw droombaan hebt gevonden, ook dan houdt S-Recruitment contact met je en de opdrachtgever. Dit om te kijken of het beoogde resultaat voor alle partijen is behaald.

Naast de uitgebreide kennismaking kan S-Recruitment ook gebruik maken van diverse persoonlijkheids- en capaciteitstesten.

Contact
Neem contact op voor een kennismaking.
T: Suzanne –  06-21153603
T: Janka – 06-33942508
E: info@s-recruitment.nl