WERVING EN SELECTIEBUREAU

S-Recruitment

S-Recruitment is specialist in werving en selectie van ambitieuze starters en professionals voor de branches Fashion, Lifestyle (interior, luxury, cosmetics), FMCG en Food. Het hoofdkantoor van veel van onze opdrachtgevers staat in het zuiden van Nederland of in België, maar wij zijn in heel Nederland actief en hebben brede ervaring in het recruiten van professionals in tal van rollen.

Wij maken de beste matches door ons grote netwerk, onze persoonlijke manier van het benaderen van mensen en ons hoge kennisniveau over rollen en functies in de branches waarin we actief zijn. Dat doen we als verlengstuk van de organisatie. Wij staan voor onze kwaliteit en werken daarom op basis van no cure no pay.

Meest recente vacatures

Meest recente vacatures

Referenties

Suzanne heeft als Interim recruiter bij Dobotex (gedurende een zwangerschapsverlof) een fantastische job gedaan. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf met veel vacatures, en dankzij haar inzet, enthousiasme, verstand van zaken en haar grote netwerk heeft ze veel rollen hier succesvol vervuld. Ze is betrouwbaar, altijd weer creatief in het vinden van namen/mensen, en ook gewoon een heel plezierig mens om mee te werken. Zou haar zo weer inzetten!

Thanks to Suzanne I have found my new inspiring and challenging job at Elho. She perfectly knew what my dreamjob would be and made the link with the ambitious family owned company Elho. Matching quality!

Suzanne heeft mij succesvol gekoppeld aan mijn nieuwe werkgever Dobotex. Ze was gedurende deze procedure duidelijk, open en hield mij constant op de hoogte van de ontwikkeling. Ik heb Suzanne leren kennen als een vakvrouw met een warme persoonlijkheid waarbij een perfecte communicatie de sleutel was tot onze succesvolle samenwerking.