Organisatie

Onze opdrachtgever is prachtig design meubelbedrijf in Noord-Brabant. Ze werken samen met de mooiste meubelzaken van Nederland. De collectie wordt ontworpen door gerenommeerde Nederlandse ontwerpers en de merken onderscheiden zich in de markt door hun hoge kwaliteit, betaalbare prijs en een korte levertijd. De meubels worden in de eigen fabriek geproduceerd en via woon- en interieurspeciaalzaken verkocht.

Functie

In deze commerciële rol ben jij verantwoordelijk voor de aan jou gekoppelde dealergroep. Werken aan een lange termijn relatie met jouw dealers en ze ondersteunen bij de verkoop van de merken is je hoofdtaak. Jij bezoekt deze dealers regelmatig om de relatie te versterken en toe te zien op het realiseren van de gezamenlijk overeengekomen verkoopdoelstellingen. Jij zorgt in samenwerking met het Inside Sales team in alles voor optimale klanttevredenheid, bent pro-actief en ondernemend en door jouw verkoop gedreven inslag kom je samen met de dealer tot commercieel succes van de merken.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Je bent zeer commercieel ingesteld, ziet kansen en bent proactief;
  • Je bent gedreven en enthousiast, werkt graag met doelstellingen en maakt af waar je aan begint;
  • Je bent leergierig en krijgt energie van verbeteringen;
  • Je bent een prettige persoonlijkheid met gevoel voor humor.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603.