Organisatie

Onze opdrachtgever is een begrip in de schoenenwereld en staat al jaren bekend als een van de beste werkgevers in Nederland!

Functie

Als Salarisadministrateur zet jij je iedere dag in om het gehele proces rondom de salarisadministratie in juiste banen te leiden. Een gemiddelde werkdag op Afdeling Salarisadministratie is altijd afwisselend. Zo ben je, naast het werken aan structureel terugkerende taken, het ene moment bezig met een rapportage voor de Financieel Directeur en het andere moment beantwoordt je een vraag van een collega over een werkgeversverklaring. Je werkt nauw samen met de collega’s van Afdeling HR, want Afdeling Salarisadministratie maakt hier onderdeel van uit.

Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en daarmee betrouwbare maandelijkse salarisbetaling. Jij ziet daarbij o.a. toe op de juiste registratie van mutaties omtrent arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden en de verwerking van uren, verlofregelingen, declaraties en dergelijke. Je draait maandelijks de loonrun in SAP, je verzorgt de loon- en pensioenaangifte en je zet de betaling klaar voor bijna 1800 medewerkers uit drie verschillende ondernemingen.

Je ondersteunt in informatievoorziening richting collega’s. Je bent namelijk met allerlei medewerkers in contact! Of dat nu iemand is uit de winkel, een Regiomanager of een collega van Afdeling HR: jij zorgt voor een optimale bereikbaarheid, klantvriendelijke communicatie en tijdige aanlevering van informatie omtrent personeels- en salarisinformatie.


Functie-eisen

Bij voorkeur heb je een praktijkdiploma loonadministratie op zak. Zo niet dan is dit geen probleem en beidt het bedrijf je de mogelijkheid deze te behalen. Verder heb je enkele jaren werkervaring opgedaan medewerker salarisadministratie, payroll medewerker, hr medewerker, financieel-administratief medewerker, salarisadministrateur of medewerker loonadministratie.

Het is een pré als je eerder hebt gewerkt met SAP HCM. Dit is altijd mooi meegenomen, maar geen harde eis. Het beheer van SAP HCM wordt uitgevoerd door internationale collega’s waarmee je met enige regelmaat contact onderhoud (op afstand). Basisbeheersing van de Engelse of Duitse taal is daarom gewenst.

Jouw eigenschappen vinden wij belangrijker. Je krijgt te maken met AVG informatie en daarom vinden we jouw integriteit en betrouwbaarheid erg van belang. Verder kun jij goed plannen en organiseren en ook draag je zorg voor kwaliteit. Familie en vrienden kennen jou als een zorgvuldig persoon, die goed kan omgaan met details.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508