Organisatie

Onze opdrachtgever is een digitaal marketing bureau. Ze ontwikkelen online oplossingen voor succesvolle ondernemers en organisaties met ambitie. Hun diensten variëren van de ontwikkeling van sites, portals en apps tot aan branding, online marketing en animaties. Het team bestaat uit zo’n 135 digitale denkers, makers en doeners. Ieder met een eigen talent en karakter. De organisatie heeft een prettige en open informele werkcultuur. Zij lunchen gezamenlijk en stoppen op vrijdag liefst zo vroeg mogelijk om gezellig samen nog even te borrelen.

Functie

Als SEA specialist ben je een strategisch partner voor diverse klanten. Je houdt je bezig met het opstarten, monitoren en optimaliseren van SEA campagnes. Als onderdeel van het online marketing team ben je op zoek naar de juiste balans in online marketing kanalen. Daarnaast vind je het leuk om je kennis te delen en draag je bij aan het maken van onderscheidende en inhoudelijke online marketing plannen. Kortom een uitdagende job met ruimte voor persoonlijke groei.

Functie-eisen

  • Je Hebt minimaal 3 jaar ervaring met het opzetten en optimaliseren van SEA campagnes (Ads, Search, Display, Performance Max, Shopping en YouTube);
  • Je bezit een HBO werk- en denk niveau;
  • Je voelt je comfortabel om met klanten te schakelen en advies te geven;
  • Je bent analytisch sterk en gewend om met Google Analytics 4 en GTM te werken;
  • Je spot proactief kansen die bijdragen aan het resultaat;
  • Je hebt ervaring met het leveren van een bijdrage aan het maken van online marketing plannen (sterke focus SEA);
  • Je hebt affiniteit met SEO en wil je daar verder in ontwikkelen;
  • Je Bent een echte team player. 

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder, 06-33942508.