Organisatie

Onze opdrachtgever is een Nederlands Retailer in de Lifestylebranche.

Functie

Wij zijn voor hen op zoek naar een Senior Merchandise Planner om de afdeling Merchandise Planning te versterken. Samen met je collega’s van het Merchandise Planning team zorg je voor de perfecte hoeveelheid voorraad op het DC, in de winkels en online!

Ben jij in staat om uit te dagen, te sparren en te adviseren op het gebied van optimale samenstelling van het assortiment? Dan is dit wellicht een mooie stap in je carrière.Als Senior Merchandise Planner ben je zowel verantwoordelijk voor de algehele financiële voorraad planning als het optimaliseren van de processen rondom de omzet-, voorraad- en intakeplanning van het assortiment van de Retailer. Samen met de Manager Merchandise Planning ga je hiermee aan de slag. Naast deze uitdagende verantwoordelijkheid stuur je ook enkele Merchandise Planners aan. Aan de hand van jouw inzicht en analyses worden goed onderbouwde commerciële keuzes gemaakt. Vanuit je brede ervaring ga je een grote rol spelen in het succes van het bedrijf.

Als je ruime ervaring hebt op het gebied van Merchandise planning kan deze Senior rol een mooie volgende stap zijn. Jij weet als geen ander hoe OTB-management werkt en weet de boodschap over te brengen. Je bent voortdurend op zoek naar de optimale invulling van het assortiment en past hierop jouw plannen aan. Binnen deze functie werk je veel samen met andere afdelingen, zoals Inkoop, E-commerce, Supply Chain en Finance.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een relevante afgeronde HBO-opleiding;
  • Je hebt 5 – 10 jaar werkervaring in Retail en ervaring met het verbeteren van planning/financiële analyses;
  • Je bent in staat om uit te dagen, te sparren en te adviseren op het gebied van optimale samenstelling van het assortiment;
  • Je werkt gestructureerd, bent in staat om prioriteiten te stellen en accuraat te werken onder druk;
  • Ook ben je commercieel erg gedreven, onze opdrachtgever is een grote Retail organisatie vol met plannen voor de toekomst, jij werkt daar graag aan mee;
  • Door jouw sterke analytische vaardigheden, ben je in staat om knelpunten, oplossingen en mogelijkheden voor procesverbetering te identificeren en daarna ook te implementeren;
  • Ruime ervaring met Excel. Kennis van de systemen zoals SLIM4 SLIMSTOCK en ERP/Office is een pré;
  • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in Nederlands als in Engels.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603