Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale handelsorganisatie in consumenten artikelen in interieur, koken en tafelen die zowel met een eigen merk als voor private label klanten eigentijdse producten ontwikkelt.

Functie

In deze afwisselende functie ben je in samenwerking me de afdelingen category management en quality bezig met het plaatsen van inkooporders bij leveranciers. Je controleert of documentatie compleet is en stemt aantallen en prijzen af met leverancier. Je zorgt dat gemaakte afspraken met leveranciers worden nageleefd en stemt levertijden en leverschema’s af met de afdeling Logistics. Je behoudt overzicht over de inkomende goederenstroom in relatie tot leverafspraken en communiceert dit met onze customer service. Het is van essentieel belang dat je overzicht houdt en gestructureerd kan werken. Al met al een veelzijdige en uitdagende functie met genoeg ruimte voor eigen inbreng.

Jouw verantwoordelijkheden: Verwerken en plannen van inkooporders;

  • Controleren op volledigheid van documentatie en planning;
  • Je zorgt voor het naleven van gemaakte afspraken met Category Management en leveranciers;
  • Je zorgt voor opvolging van levertijden en leverschema’s;
  • Communicatie over de inkomende goederenstroom naar de afdeling Logistics & Customer Service;
  • Coördineert de sample stroom ten behoeve van Sales en Quality.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in het volgende profiel? 

  • Je hebt een relevante MBO+ opleiding en enige jaren werkervaring:
  • Je bent gewend te werken met Excel en hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent organisatorisch sterk, kunt goed prioriteiten stellen en bent initiatiefrijk. 

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters, 06-21153603.