Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale, familiaire en nog steeds groeiende organisatie met landelijk 120 winkels in dames fashion.

Functie

Voor dit toffe merk zijn wij op zoek naar een Area Manager voor de stores in een van de regio’s Het betreft een fulltime functie waar je de de verantwoordelijkheid krijgt over circa 12 winkels. Je rapporteert aan je Country Manager en je werkt nauw samen met jouw regio merchandiser. Aan de hand van de gestelde KPI’s stuur je jouw stores aan en ben je samen met de storemanagers verantwoordelijk voor de groei en omzet. Je bruist van de energie en enthousiasme en je weet jouw team te motiveren en elke dag het beste uit jezelf en de storemanagers te halen. Dagelijks ben je vernieuwend bezig om traffic, service en klantenbinding te bevorderen in de stores. Naast deze werkzaamheden ben je ook bezig met het werven en aannemen van nieuwe medewerkers in samenwerking met je storemanagers en de recruitment afdeling.

Functie-eisen

Dagelijks ben je vernieuwend bezig om traffic, service en klantenbinding te bevorderen in de stores. Daar krijg jij iedere dag opnieuw weer een kick van. Heb jij al kennis op gedaan in de functie van Area manager en bezit jij die motiverende leadership skills die voor deze functie belangrijk zijn dan zijn we op zoek naar jou.
Verder herken je je in dit profiel:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je begrijpt als geen ander het spel van snelle retail;
  • Je bezit een hoge dosis scoringsdrang;
  • Je bent een echte fashion addict;
  • Je vindt het leuk om in te spelen op een snel veranderende omgeving;
  • Je wordt blij van het aansturen sturen op bottom line results;
  • En tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Inlichtingen

Array

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508