Organisatie

Onze opdrachtgever maakt high-end designs toegankelijk voor een breed publiek met gevoel voor stijl en kwaliteit. Het merk wordt wereldwijd verkocht in exclusieve boutiques en warenhuizen.

Functie

Ter vervanging is onze opdrachtgever op zoek naar een Sales Support Representative; een fashion minded collega die verantwoordelijk is voor alle sales ondersteunende activiteiten zoals klantencontacten (B2B), het verwerken van orders, volgen van de leveringen en verzorgen van de facturatie. Daarnaast is het afhandelen van vragen, klachten en retouren jouw verantwoordelijkheid. Verder ben je de Account Manager voor het kids segment en ben je verantwoordelijk voor de showroomverkoop en onderhandelingen.

Functie-eisen

Je herkent je in dit profiel:
• Je hebt een MBO+ / HBO werk en denk niveau en al vergelijkbare ervaring opgedaan in een commerciële binnendienst rol, bij voorkeur in een internationale handelsorganisatie;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Ervaring met de Duitse taal is erg prettig omdat de DACH regio een belangrijk afzetgebied is;
• Je hebt ervaring met het werken in een ERP systeem en goede kennis van MS Word, Excel en PowerPoint;
• Je bent klantgericht, planmatig en gestructureerd;
• Ook ben je gedreven, commercieel ingesteld en proactief.

Inlichtingen

Array

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder, 06-33942508.