Organisatie

Voor een onafhankelijk digitaal bureau uit Tilburg zijn wij op zoek naar een Sales Manager. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de realisatie van succesvolle projecten, het lanceren van nieuwe ideeën en het bedenken van slimme oplossingen. De organisatie heeft een prettige en open informele werkcultuur. Er is veel ruimte voor zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Zij lunchen gezamenlijk en stoppen op vrijdag liefst zo vroeg mogelijk om gezellig samen nog even te borrelen. Gezien de groei die zij doormaken, zijn zij op zoek naar een Sales Manager.

Functie

Je houdt van actie, van nieuwe contacten leggen en bestaande relaties onderhouden. Als Sales Manager open je deuren bij toekomstige opdrachtgevers. Altijd met een focus op langdurige samenwerking. Wij geloven in partnerschap voor de lange termijn. Met jou als startpunt voor onze successen van morgen. Jouw rol Jij bent elke dag op zoek naar (nieuwe) kansen. Je legt makkelijk contact en weet hoe je prospects en klanten inhoudelijk overtuigt. Hoe je dit doet? Je krijgt veel vrijheid om dit zelf te bedenken, maar voorbeelden zijn: LinkedIn, inbound marketing via HubSpot, het bezoeken van events en natuurlijk gebruik maken van het uitgebreide bestaande netwerk. Als Sales Manager help jij de bestaande en potentiële relaties om meer online succes te boeken. Je draagt zorg voor de salesdoelstellingen: new business, de relatie met bestaande klanten en de verdere groei binnen hun business.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en/of werkervaring in de richting van online marketing en minimaal vijf jaar ervaring in een salesrol, waarbij ervaring binnen bureauzijde een must is;
• Je hebt kennis van WordPress en WooCommerce, Social Advertising (SEA / SEO) en ervaring in tools als GTM, Search Console en Analytics;
• Je bent een netwerker en verbinder die verschillende disciplines bij elkaar weet te brengen;
• Je bent zelfstandig, pro-actief en kunt je communicatiestijl aanpassen aan de diverse gesprekspartners;
• Tot slot vind je het leuk om een positieve bijdrage te leveren bij events van onze klanten waarbij ze relaties verbinden en versterken.

Inlichtingen

Array

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508