Organisatie

Onze opdrachtgever heeft ruim 30 jaar ervaring in de Fashion. Ze zijn distributeur, hebben eigen A-merken en ontwikkelen complete private label-collecties voor derden. De klanten lopen uiteen van grote (internationale) retailers, publieke organisaties en speciaalzaken tot ambulante handelaren. Er is een sterke, persoonlijke en open cultuur. De klant staat centraal en men handelt met kennis van zaken. Loyaliteit is een belangrijke kernwaarde. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn andere belangrijke uitgangspunten waar de sterke bedrijfscultuur op is gebouwd.

Functie

Als Sales Backoffice Medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten. Je draagt zorg voor het uitsturen van offertes, uitwerken van orders en interne opvolging van klantopdrachten. Daarnaast draag je zorg voor een juiste administratieve verwerking. Je neemt binnen deze functie proactief en actief contact op met klanten om hen te ondersteunen met de business.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • Klanten helpen met een grote diversiteit aan vragen;
 • Klanten informeren over o.a. assortimenten, producten, prijzen en levertijden;
 • Op de juiste manier afhandelen van klachten en retouren;
 • Het verrichten van aftersales en dit contactmoment commercieel benutten;
 • Oplossingsgericht te werk gaan zodat je klanten kan voorzien van het gewenste product, of een goed alternatief hiervoor;
 • Zorgen voor een goede (administratieve) verwerking van orders en klantgegevens;
 • Ondersteunen bij verkoopacties.

Functie-eisen

Je herkent je in het volgende profiel:

 • Je beschikt over een MBO+ of HBO werk-en denkniveau en hebt enige jaren ervaring in een soortelijke functie;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beheersing van de Duitse- en of Franse taal is een forse pré;
 • Je hebt ervaring in het werken met ERP en CRM-systemen.;
 • Je bent commercieel gedreven, communicatief vaardig en kunt vlot en effectief contacten leggen;
 • Je beschikt over een proactieve instelling en kunt goed luisteren,
 • Je bent werkt nauwkeurig, bent leergierig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je werkt georganiseerd en bent resultaatgericht.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508