Organisatie

Onze opdrachtgever maakt unieke merkproducten voor wereldwijde A-merken. Het hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Functie

Als Senior Packaging Engineer beheer je het creatie- en ontwikkelingsproces van verpakkingen en ontwikkel je effectieve verpakkingsconcepten en -ontwerpen die functioneel, kosteneffectief en in overeenstemming zijn met de projectopdracht. Jij bent de drijvende kracht om in samenwerking met de afdeling Creative Marketing ideeën en concepten te genereren. Je zorgt ervoor dat de verpakkingen binnen de gestelde deadlines productieklaar zijn op het gebied van kwaliteit, constructie, prijs, duurzaamheid, merkidentiteit en compliance-eisen.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden:
• Je ontwikkelt nieuwe merk-/product-/categorieverpakkingsconcepten in samenwerking met je collega’s van Product en Marketing;
• Je ontwikkelt creatieve verpakkingsstrategieën op korte, middellange en lange termijn, tactische verpakkingsuitvoeringen en innovaties in lijn met de strategische bedrijfsdoelstellingen en -strategie;
• Je stuurt het proces aan van het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe verpakkingsconcepten op basis van een projectopdracht. De verpakking moet 100% correct en volledig zijn in de functionele ontwikkelingsstappen, kwaliteit, constructie en richtprijs moet voldoen aan product- en marktnormen;
• Elke verpakkingsontwikkeling moet compatibel zijn met het product. Daarom werk je nauw samen met interne teams om de verpakkingsvereisten in alle ontwikkelingsfasen te evalueren.

Functie-eisen

Je hebt ruime ervaring in soortgelijke functie, in een senior rol;
• Je hebt een vloeiende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheid in het Engels;
• Je bent een sterke, proactieve en positieve teamspeler met een oplossingsgerichte aanpak en een hoogwaardige uitvoering;
• Je bent technisch deskundig, visionair, gestructureerd, merk- & productbegrip, oog voor details;
• Tot slot heb je zeer goede analytische en communicatieve vaardigheden.

Inlichtingen

Array

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder, 06-33942508.