Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend lifestyle merk dat in 2010 is opgericht. Men onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie, creativiteit en vooral schoonheid. Elk item is uniek en wordt met zorg en aandacht gemaakt.


Functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de (inter)nationale B2B klanten. Je stuurt hierbij de commerciële medewerkers binnendienst aan die de opvolging doen. Je breidt klantrelaties verder uit en daarnaast ga je ook actief op zoek naar de beste en mooiste nieuwe klanten. Je bezoekt beurzen en klanten in binnen en buitenland (grote focus op DACH regio). Ook ben je verantwoordelijk voor de showroomverkopen aan de B2B klanten en het opstellen van salesplannen voor de key-accounts in samenwerking met de Marketing Manager en de Sales Manager.

Functie-eisen

• Je hebt een succesvol afgeronde HBO-opleiding en enige ervaring opgedaan in een Accountmanagement B2B functie in de Fashion of Luxury Goods;
• Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal;
• Je bent een echte relatiemanager, analytisch sterk en je hebt een goed commercieel instinct;
• Belangrijk is dat je je herkent in de volgende steekwoorden: ondernemend, enthousiast, daadkrachtig en klantgericht. 

Inlichtingen

Array

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603