Organisatie

Onze opdrachtgever is een innovatief en vooruitstrevend merk (consumer goods). Ze ontwerpen en ontwikkelen veel nieuwe producten en vermarkten hun assortiment naar meer dan 40 landen, wereldwijd. Ze zijn een beetje gek, maar wel heel erg leuk! Hun kernwaarden zijn betrokken, Inventief, slagvaardig en zeker ook fun!

Functie

De afdeling Backoffice/verkoop binnendienst zorgt voor de ondersteuning van het verkoopteam. Jij vormt de schakel tussen onze buitendienst, merchandisers en de interne afdelingen/processen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een echte spin in het web binnen onze commerciële organisatie. Je bent echt de steun en toeverlaat van de Field Sales Manager, zijn interne back up m.b.t. administratie, planning en aanlevering / verwerking van diverse bestanden. De maandelijkse buitendienst meeting is jouw ‘domein’; je zorgt voor de juiste voorbereiding en opvolging van de gemaakte afspraken. Ook heb je veel contact met onze buitendienst, informeert hen over commerciële plannen, introducties, acties, etc. En omdat je binnen commercie onder andere projecten rondom nieuwe winkels of winkelombouw coördineert hebt je ook volop contact met diverse interne afdelingen zoals logistiek en (trade) marketing. Daaraan gekoppeld regel je de planning van de merchandisers en zorgt voor de juiste afhandeling richting de klanten.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een MBO+ of HBO werk-en denkniveau
  • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits en/of Frans is zeker een pré);
  • Je bent accuraat en flexibel, hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent een echte teamspeler bent assertief en denkt proactief mee in oplossingen;
  • Daarnaast ben je servicegericht zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen;
  • Kennis van het MS Office pakket is een must, in het bijzonder Excel;
  • Kennis van en ervaring met het Google pakket en het SAP SD pakket is zeker relevant;
  • Werken in deze dynamische, onvoorspelbare functie is voor jou geen probleem.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder op 06-33942508.