Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale en groeiende Fashion organisatie.

Functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de logistieke en administratieve processen van de internationale merken. Je hebt nauw contact met de verschillende magazijnen en hebt inzicht en overzicht over de in- en uitgaande goederenstromen. Op basis van jouw forecasts kunnen effectieve planningen worden gemaakt. Je verdeelt goederen, bewaakt of klanten geleverd mogen krijgen, en adviseert en informeert de diverse afdelingen en klanten over de goederen en verzendingen.Daarnaast draag jij zorg voor een goede administratieve afwikkeling van de in- en outbounds en maak jij alle import, export en transitdocumenten op die nodig zijn voor de dagelijkse zendingen.Je bent van alle relevante zaken op de hoogte en signaleert potentiële problemen in het proces, denkt in oplossingen en zorgt samen met je collega’s dat aan het eind van de dag alle hobbels weer zijn glad gestreken.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een echte teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig werken;
  • Je hebt een proactieve- creatieve instelling en je schakelt snel tussen verschillende taken en afdelingen;
  • Je denkt commercieel en oplossingsgericht;
  • Kennis van, en ervaring met, ERP systemen en Excel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, andere talen zijn een pré;

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603