Organisatie

Een toonaangevend lifestyle merk dat in 2010 is opgericht. Men onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie, creativiteit en vooral schoonheid. Elk item is uniek en wordt met zorg en aandacht gemaakt. De organisatie biedt een dynamische werkomgeving waar correct en professioneel handelen centraal staat. Het hoofdkantoor (20 FTE) is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en heeft 2 brandstores in Nederland. Vanwege sterke (inter)nationale groei zijn wij voor hen op zoek naar een International Sales and Operations Manager.

Functie

In deze commerciële rol ben je verantwoordelijk voor de (inter)nationale groei en ontwikkeling bij bestaande en nieuwe relaties. De grootste focus ligt op new business in de B2B markt. De organisatie groeit snel en er zijn nog veel operationele en commerciële kansen. Je zal dit samen met de andere MT-leden samen verder vormgeven. Sales – (50%) Daarnaast ben je in deze rol de spil binnen de interne organisatie. Je draagt zorg voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en zorgt voor de verdere uitrol hiervan. Je begeleidt een team gedreven medewerkers (8 fte: verkoop binnendienst, customer service en creatie) en maakt onderdeel uit van het MT. Operations – (50%) Geen dag is hetzelfde bij dit bedrijf en dit komt mede doordat zij agile werken en door de korte lijnen derhalve veel schakelen tussen de verschillende afdelingen. Het is een jonge organisatie waarbij ontwikkeling van de mens en organisatie centraal staat en eigen inbreng erg word gewaardeerd.

Functie-eisen

Wie jij bent en wat je kunt;
– Je hebt ruime ervaring in operatie en/of sales, liefst in de fashion/lifestyle branche;
– Je hebt een aantoonbaar relevant, (inter)nationaal netwerk;
– Je bent communicatief ijzersterk op verschillende niveaus in zowel Nederlands als Engels (Duits is een grote pré);
– Je beschikt over ondernemerschap en beschouwt het bedrijf als zijn/haar eigen ’toko’;
– Je bent een verbindende netwerker met leidinggevende ervaring;
– Verder ben je commercieel, ondernemend, daadkrachtig, proactief, respectvol.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder, 06-33942508.