Organisatie

Onze opdrachtgever is een groothandel in Fashion.

Functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de inkoop en tijdige productie van de collecties. Het zorg dragen voor de tijdige, volledige en juiste registratie van de inkooporders, wekelijkse opvolging van leverdata en zorg dragen voor zo min mogelijk vertragingen (tevens acties ondernemen om toekomstige vertragingen te voorkomen) behoren tot je werkzaamheden. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en hiermee ook verantwoordelijk voor een goede samenwerking. Het signaleren van structurele problemen in het inkoopproces en oplossingen aandragen om problemen te verminderen / voorkomen horen ook bij je werkzaamheden.
Verder ben je de Spin in het web tussen buitendienst, binnendienst en leveranciers. Oftewel, een dynamische administratieve functie met een commerciële insteek, verantwoordelijkheid en waarin je jezelf op vele vlakken kunt ontwikkelen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en daarnaast ben je minimaal 2 jaar werkzaam in dit vakgebied in een gelijkaardige rol binnen een internationaal bedrijf;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse uitstekend in woord en geschrift en heb je een uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, ERP LN is een pré;
  • Het gevorderd werken met Excel is voor jou geen probleem;
  • Als persoon ben je klantgericht, commercieel en proactief ingesteld;
  • Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit;
  • Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je nauwkeurig, analytisch sterk en kun je georganiseerd werken en zelfstandig prioriteiten stellen;
  • We verwachten ook dat je bij grote drukte stevig in je schoenen kan blijven staan.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder, 06-33942508.