Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiend Nederlands high-end fashion brand dat hun collecties verkoopt in de mooiste boutique shops in Nederland, België en Luxemburg.

Functie

Voor onze opdrachtgever, een high end-fashion merk, zijn we op zoek naar een Accountmanager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de relaties binnen Nederland. Je hebt een goed gevoel voor Fashion en een sterk commercieel inzicht is van groot belang. Je bent veel op weg zijn om relaties en prospects te bezoeken en hen tevens ook ontvangen in de showroom. Als accountmanager maak je onderdeel uit van een klein hecht team waarin ondernemerschap en assertiviteit gestimuleerd wordt. Je bent energiek en enthousiast en je werkt graag in een commerciële omgeving. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om mee te werken aan het succes van een mooi merk.

Verantwoordelijkheden: • Targets opstellen en verkoopstrategie bepalen • Verkoop van collecties in Nederland • Relatiebeheer (klanten bezoeken) • Beheren van verkoop budgetten • Acquisitie van prospecten • Orders verwerken, after-sales • Analyseren en rapporteren van verkoopresultaten • Bezoeken van beurzen

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een fashion sales buitendienstfunctie;
  • Ervaring in het hoog segment en kennis van de klanten in deze markt is een pré;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Sterk gevoel voor high-end fashion;
  • Professioneel, zelfstandig en resultaatgericht;
  • Flexibel en stressbestendig; • Commerciële instelling;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • In het bezit van een rijbewijs.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603