Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf waar fashion, teamspirit en ontwikkeling voor op staan. Met vier onderscheidende merken en een e-commerce platform, is het een bedrijf dat blijft groeien in zowel het aantal retailers als in de online modewereld.

Functie

Als accountmanager werk je vanuit showrooms en ontvang je daar klanten op afspraak. Naast de binnendienst werk je ook in de buitendienst in een toegewezen regio in Nederland. Als vertegenwoordiger van de organisatie voer je commerciële gesprekken en ben je verantwoordelijk voor de gestelde doelstellingen. Ook geef je deskundig advies over de te voeren collectie en probeer je met de klant mee te denken. Tenslotte functioneer je ook als spil in de samenwerking met de klanten door problemen en klachten zodanig op te lossen waardoor een fijne, langdurige samenwerking blijft bestaan tussen de organisatie en de klant.

  • Het realiseren van de verkoopdoelstellingen van de collectie voor de toegewezen verkoopregio en/of merk(en) zodanig dat aan de gestelde eisen ten aanzien van omzet en winstgevendheid wordt voldaan.
  • Aanspreekpunt en bezoeken- en ontvangen van B2B klanten en verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties en acquisitie voor nieuwe relaties.
  • Verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden zoals invoer van geschreven orders, opvolging van lopende orders en aftersales. Ook het maken van analyses en meten van doorverkoopresultaten in de winkels hoort hierbij.


Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de fashion branche als Accountmanager;
  • Beschikbaar voor 32 – 40 uur in de week;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van Excel;
  • Ervaring met Snelstart is een pré;


Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603