Organisatie

Onze opdrachtgever is een succesvol en dynamisch bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de productie en distributie van textiel, accessoires en schoenen voor diverse retailers in het laag en midden segment op de Europese markt.

Functie

Als Commercieel en Inkoop medewerker ben jij de spil in het gehele orderproces en ben jij verantwoordelijk voor de orderinvoer (ook Product IP), het orderverloop in overzichten en doe je de controle op alle voorkomende hangtags/headercards/barcodes. Je beheert de totale container flow vanuit de productielanden en maakt hiervoor de containerplanningen, (wat in deze tijd de nodige uitdagen met zich meebrengt). Je werkt nauw samen met de afdeling Styling, Verkoop, Inkoop en Finance.

Functie-eisen

Herken jij je in het volgende profiel;

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring in een soort gelijke functie;
  • Je hebt goede kennis van MS Office en ervaring met ERP systemen, AFAS en Product IP is een pré;
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent georganiseerd, hebt een helikopterview, werkt zelfstandig en weet van aanpakken;
  • Je bent accuraat en secuur;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel naar je leveranciers als naar je klanten;
  • Je kunt snel schakelen, ad hoc reageren en je bent stressbestendig.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke, 06-33942508.