Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale en groeiende Fashion organisatie.

Functie

Als AccountmanagerFashion (BE) ben jij het visitekaartje van onze organisatie in België. Je volgt en analyseert de marktontwikkelingen op de voet. Je ziet kansen om het merk en de verkoopstrategie verder te implementeren in de Belgische markt. Als Accountmanager ben jij woonachtig en werkzaam in België. Je bent een pionier, jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van verdere groei en naamsbekendheid van het merk in België en op termijn in Frankrijk. Door middel van acquisitie, lef en ondernemerschap weet jij een klantenbestand op te bouwen en verder uit te bereiden. Ook heb je veelvuldig en intensief contact met andere afdelingen binnen de organisatie om de verkoop te stroomlijnen. Bovendien draag jij zorg voor een goede administratieve afwikkeling. Je rapporteert aan de Salesmanager.

Functie-eisen

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op het gebied van Textiel afgerond en een ruime werkervaring binnen Sales;
  • Je hebt kennis van de Belgische/Franse markt;
  • Je hebt affiniteit met mode;
  • Je denkt commercieel, bent proactief, creatief, zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende taken en afdelingen;
  • Je kunt uitstekend communiceren op verschillende niveaus en je beheerst de Engelse en Franse taal.in woord en geschrift.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603