Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf waar fashion, teamspirit en ontwikkeling voor op staat. Met vier onderscheidende merken en een e-commerce platform, is het een bedrijf dat blijft groeien in zowel het aantal retailers als in de online modewereld.

Functie

Je staat dagelijks in direct contact met de directie. In overleg met de directie ben je verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren, belonen, beoordelen en opleiden van werknemers binnen de gehele organisatie. Je houdt toezicht op de organisatorische cultuur en waarborgt de naleving van arbeidsvoorschriften en -wetgeving. Daarnaast behoren ook facilitaire werkzaamheden tot het takenpakket. Kortom, een functie waarin je dicht bij de directie staat en een functie waarin je een breed en veelzijdig takenpakket hebt.

 • In- en uitstroom van medewerkers faciliteren;
 • Adviseren en oplossen van HR gerelateerde zaken met werknemers;
 • Advies geven aan managers op het gebied van arbeidsvoorwaarden, verzuim en CAO gerelateerde vragen;
 • Meedenken, beheren en uitvoeren van nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarden en/of personeelsregelingen;
 • Van A tot Z verzorgen van de Werving en Selectie op diverse kanalen;
 • Verzorgen van de urenregistratie.
 • Taken uitvoeren binnen het HRM systeem van AFAS zoals:Opvolgen signaallijsten, ziekmeldingen, PvA’s en verzuimgesprekken, personeelsbeheer (dossier- beheer en opbouw en archivering volgens AVG-regelgeving).
 • Onderhouden, controle en handhaving van bedrijfsregels;
 • Planning, voorbereiden en registratie van functionerings- en beoordelingsgesprekken;
 • Facilitaire ondersteuning in beheer wagenpark en office management;
 • Uitwerken en standaardiseren van formulieren en gevoerde gesprekken/ vergaderingen (organigram, gespreksverslagen, notulen e.d.);
 • Ondersteuning bieden bij juridische zaken.

Functie-eisen

 • HBO + werk- en denkniveau;
 • Ervaring met AFAS HRM Software is een pré;
 • Ervaring in soortgelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Beheersing MS-Office (Word-Excel-PowerPoint)
 • Affiniteit met de Fashionbranche
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar.


Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603