Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale en groeiende Fashion organisatie.

Functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de klantorders. Je beantwoordt vragen en wensen van de wholesale klanten en voorziet hen, alsmede de salesteams in Nederland, Duitsland en België van informatie. Je signaleert mogelijkheden en strijkt problemen adequaat glad. Je weet wat iedere specifieke klant wenst en zorgt samen met je collega’s, waar jij nauw mee samenwerkt, dat onze klanten tijdig en correct geleverd krijgen en geïnformeerd worden. Eventuele klachten of retouren wikkel jij ook vlot af, zodat onze klanten tevreden kunnen blijven over onze goede service.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk – en denkniveau;
  • Je bent een echte teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig werken;
  • Je hebt een creatieve en oplossingsgerichte instelling met een positieve en klantvriendelijke inslag;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
  • Extra talen zijn altijd welkom;
  • Affiniteit met een ERP systeem.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder, 06-33942508.