Organisatie

Onze opdrachtgever is een duurzaam kledingmerk. Zij staan voor de meest hoogwaardige kwaliteit met een optimaal draagcomfort. Daarachter staat een enthousiast, vooruitstrevend en hecht team. Ze zijn flink aan het uitbreiden en hebben grote ambities.

Functie

Marketing en communicatie is essentieel voor het positioneren en ontwikkelen van het merk en dit weet jij als geen ander. Als Marketing Coordinator ben je in staat de doelgroep van onze klant te raken en in beweging te brengen via de (online)marketingkanalen. Met jouw marketinghart wil je zoveel mogelijk interactie en naamsbekendheid creëren voor dit mooie Fashion merk. Je bent verantwoordelijk voor internationale TV campagnes en Product lanceringen. Daarnaast draag je zorg voor het optimaliseren van de e-mailmarketingstrategie en voor alle content en communicatie op de website en de overige online- en offline marketingkanalen. Waar nodig kun je externe bureaus inzetten ter ondersteuning.

Het marketingteam bestaat naast jou uit een Marketing Manager, Online Marketeer, Creative Designer en Datacontroller.

Functie-eisen

Als Marketing Coordinator ben jij een commerciële communicatiegoeroe die niet bang is de regie in handen te nemen. Je bent zelfsturend en kunt snel schakelen. Je houdt van variatie en diversiteit en bent in staat anderen te enthousiasmeren met jouw ideeën. Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie. Je ziet kansen en zet deze om in creatieve campagnes om je klanten te bereiken en gestelde doelen te behalen.

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt een ruime werkervaring als Marketeer bij voorkeur in de fashionbranche;
  • Je hebt ervaring met campagnes en kunt deze op de juiste manier coördineren:
  • Je kunt snel schakelen, plannen en hebt een helikopterview;
  • Je bent communicatief sterk, accuraat, hands-on, proactief en resultaatgericht;
  • Je vindt het leuk om strategisch niveau mee te denken;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk).

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder, 06-33942508.