Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend fashion brand met het Europese hoofdkantoor in het midden van Brabant.

Functie

Ben jij accuraat, secuur en proactief en ben je een kei in time management en klantenservice? Dan ben jij wellicht de Back Office & Customer Service Medewerker die wij voor deze groeiende organisatie zoeken!

De werkzaamheden:
Als backoffice medewerker ben je de spin in het web tussen de interne afdelingen; sales, product, inkoop en logistiek. Je bent verantwoordelijk voor administratieve verwerking in het XL-ENZ systeem. Denk aan; order verwerking, klachten afhandeling en het up to date houden van de klanten database. Je hebt een eigen klantenpakket en zult daarom veelvoudig contact hebben met Retail en Wholesale klanten omtrent; orders, leveringen, vertragingen en documentatie. Een commerciële, klantvriendelijke en service gerichte instelling zijn onmisbaar. Je komt te werken in een gezellige, dynamische en soms hectische omgeving waardoor secuur en gestructureerd werken van belang is. Geen dag is hetzelfde en daarom moet je snel kunnen schakelen en prioriteiten kunnen stellen. Je wordt gekoppeld aan een agent of vertegenwoordiger. Een pro actieve houding is geboden om de verkopers te ondersteunen en voor een soepel verloop van het gehele verwerkingsproces.

Functie-eisen

Jij hebt:

• HBO werk- en denkniveau en enige werkervaring in een vergelijkbare functie is wenselijk;
• Je bent heel nauwkeurig, gestructureerd en kunt je werk zelfstandig vormgeven:
• Je hebt ervaring met het werken in een ERP pakket, XL-ENZ is een pré;
• Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Uitstekende beheersing van Microsoft Word & Excel.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508