Organisatie

Onze opdrachtgever is een Nederlands bedrijf dat actief is in de multi-gender “fast-fashion” industrie en distribueert naar meer dan 50 landen. Zij bieden verschillende footwear collecties aan variërend van eigen merkproducten, gelicenseerde producten en private label producten. Ze bezit en exploiteert alle volledige in-house faciliteiten, van ontwerp/ontwikkeling tot productie; van marketing tot verkoop en distributie. Alles om de (retail)partners beter te kunnen bedienen met de meeste efficiëntie en de hoogste kwaliteitsstandaard. Met een toegewijd en dynamisch team en een flexibele aanpak zijn zij continu op zoek naar en bouwen we voort op nieuwe kansen. De bedrijfscultuur omschrijft zichzelf als jong, energiek, ruimdenkend, vooruitstrevend, ambitieus, teamspirited en betrouwbaar, samen met een vleugje passie en vreugde.

Functie

Word je enthousiast van het bedenken van creatieve concepten? Heb je ervaring met fotografie en het schrijven van inspirerende teksten? Beheers je Photoshop, InDesign en Illustrator met je ogen dicht?Als Content Creator ben je het creatieve brein achter de visuele online én offline communicatie van onze merken. Jij gaat met de brand campagnes aan de slag en zet deze om in B2C uitingen zoals social media en website content, POS materiaal en advertenties. Ter aanvulling op de brand campagnes, creëer je concepten voor fotoshoots en ontwerp je (B2B) verkoopondersteunend materiaal zoals lookbooks, brochures en flyers. Daarbij is het belangrijk dat je de verschillende huisstijlen weet te bewaken. Kortom, we bieden een afwisselende en uitdagende functie in een jong en gedreven marketingteam met veel ruimte voor een eigen creatieve invulling.

Functie-eisen

• MBO/HBO-opleiding Grafisch Ontwerp/ Marketing en enige jaren ervaring in een vergelijkbare rol en je weet als geen ander hoe je een merkbeleving moet neerzetten;
• Je werkt graag resultaatgericht, zelfstandig en komt met eigen ideeën;
• Affiniteit met schrijven en goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en schrift;
• Ervaring met fotografie is een pré;
• Uitstekende skills in Photoshop, Illustrator en InDesign en up to date kennis van social media;
• Je kunt planmatig, secuur en gestructureerd werken;
• Je bent collegiaal, communicatief sterk, enthousiast en vooral heel creatief.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508