Organisatie

Onze opdrachtgever is een succesvol en dynamisch bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de productie en distributie van textiel, accessoires en schoenen voor diverse retailers in het laag en midden segment op de Europese markt.

Functie

Wij zoeken voor hen een pro in het ontwikkelen en uitwerken van verpakkingen en hangtags. Heb je daarnaast ook nog eens een goede technische kennis van textiel producten / accessoires? Dan ben jij degene die wij zoeken. Wat ga jij doen: Als Graphic Packaging Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitwerken van verpakkingen en hangtags in de breedste zin van het woord. Je zorgt dat de verpakking qua maat, kwaliteit, uitvoering en details voldoet aan de eisen van de klant en de eisen binnen de Europese wetgeving. Je bent hier dan ook mee bekend. Je ondersteunt je styling en merchandise collega’s met diverse taken om onze accessoire en schoenen collecties nog succesvoller te maken.

Functie-eisen

Je bent de ideale kandidaat als:

  • Je een HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring in een soort gelijke functie hebt;
  • Je bekend met de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid bent;
  • Je goede kennis van beeldmerk / logos en juiste implementatie daarvan hebt;
  • Je een goede kennis van Illustrator, Photoshop & MS Office en daarnaast secuur en pixel perfect werk wilt en kunt afleveren;
  • Je kennis hebt van mode en textielwaren;
  • Je Engels in woord en geschrift beheerst;
  • Je georganiseerd, zelfstandig en van aanpakken weet;
  • Je snel kunt schakelen en gestructureerd kunt werken;
  • Je wil werken in een klein, enthousiast en ambitieus team!

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke, 06-33942508.