Organisatie

Een toonaangevend lifestyle merk dat in 2010 is opgericht. Men onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie, creativiteit en vooral schoonheid. Elk item is uniek en wordt met zorg en aandacht handgemaakt.

Functie

Je vindt het als webshop manager fantastisch om aan de knoppen van onze webshop te draaien en te zien dat de omzetcijfers door het dak gaan! Door jouw kritische blik en sterk analytisch vermogen zorg jij ervoor dat wij op het gebied van e-commerce nog verder gaan professionaliseren! Heb jij een duidelijke mening over E-commerce met een data-driven mindset?

Als webshop manager ben je verantwoordelijk voor:

• Omzettargets van de webshop;

• E-commerce concept: welke service bieden we onze klanten en welke functionaliteiten zijn daarvoor nodig (bijv personalisatie, juiste filtering, Product Configurator, content optimalisatie etc);

• Operational excellence: jij zorgt ervoor dat de webshop als een geoliede machine opereert; jij staat dagdagelijks midden in het speelveld van commercie, marketing en techniek en je zorgt voor afstemming met diverse afdelingen;

• Bewaking van de online merkidentiteit en kernwaarden;

• Digital advertising, content, online advertising;

• Rapportage aan het management team;

• Doortesten van nieuwe campagnes, functionaliteiten en optimalisaties en het monitoren van de voortgang van de jaarplanning die is gebaseerd op de 3 jaar online roadmap.

Functie-eisen

• Minimaal 3-5 jaar actief in digital marketing en ervaring als webshop manager of een vergelijkbare rol.

• Ruime ervaring met conversie optimalisatie, SEO, email marketing en content

• Uitstekende werkervaring met Google Analytics 360

• Reporting op alle online-kanalen (e-mail, SEO, webshops) vanuit diverse KPI’s. Je bent in staat om uit te leggen waarom afwijkingen ontstaan.

• Proactief en Resultaatgericht: jij gaat altijd voor het beste resultaat.

• Helikopterview: de juiste prioriteiten kunnen stellen op korte- en lange termijn

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603