Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale en groeiende Fashion organisatie in Midden Brabant.

Functie

Als Buyer ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces waardoor je meebouwt aan het merk. Je voert samen met de afdeling design prijsonderhandelingen en wanneer inkoopcontracten zijn afgesloten, zie je toe op de naleving en werking van de contracten. Bij dreigende stagnatie grijp je adequaat in. Je werkt intensief samen met de afdelingen design en orderhandling om ervoor te zorgen dat processen soepel verlopen.

Een greep uit de werkzaamheden:
• onderhouden van contacten met leveranciers (internationaal);
• maken van prijsafspraken en voeren van prijsonderhandelingen;
• inkoopprijzen finaliseren;
• kostprijscalculaties;
• bewaken van marges;
• orders plaatsen en levertijden monitoren met collega’s van de afdeling orderhandling;
• analyses op basis van verkopen en resultaten;
• beheren van de voorraad hangtags en trims.

Functie-eisen

Zowel in jouw werk als in jouw vrije tijd ben jij altijd bezig met mode en bent daarom als eerste op de hoogte van de laatste trends. Omdat jij vol passie voor het vak zit ben jij enthousiast en ga jij graag pro- actief en zelfstandig te werk. Jij bent creatief, bekijkt alles met een commerciële blik en kunt daarbij goed onderhandelen.

Verder beschik je over:
• HBO werk- en denkniveau, richting Fashion en relevante werkervaring als Buyer in de Fashion;
• sterk verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgericht;
• cijfermatig inzicht en analytisch vermogen waardoor je als sparringpartner kunt fungeren;
• uitstekende (trend)kennis van schoenen/fashionbranche;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder, 06-33942508.