Organisatie

Onze opdrachtgever is een jonge en groeiende Nederlandse groothandel met trendy huishoudelijke en decoratieve artikelen.

Functie

In deze rol als Allround Commercieel Medewerker vorm je samen met je collega’s een hecht team. Je draagt zorg voor een volledige en accurate orderverwerking. Je houdt de mailbox bij en beantwoordt vragen, zoals op het gebied van productbeschikbaarheid of hoe een klant een inlog voor de webshop kan krijgen. Ook help je de vertegenwoordigers met offertes en heb je dagelijkse afstemming met je collega’s van het magazijn over de planning. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer met onze zakelijke klanten, waarbij je (pro actief) telefonisch en via e-mail klanten adviseert, hen attendeert op ontwikkelingen en product- en servicevragen beantwoordt. Je houdt assortimentslijsten bij en verwerkt prijsafspraken in het systeem. Het kan ook zijn dat je een klant ontvangt in de splinternieuwe showroom voor een nog betere uitleg en advies over de collectie en onze verdere mogelijkheden. Ook zorg je ervoor dat de website up-to-date blijft voor wat betreft nieuwe klanten en verkoopadressen en bel je backorders na. Je zal niet alleen achter je computer zitten, want je gaat ook regelmatig naar beurzen in Nederland. Naast de voorbereiding is ook het opbouwen en verkopen op deze beurzen aan jou toevertrouwd!

Functie-eisen

  • Je hebt tenminste een afgeronde commerciële MBO-opleiding en enige relevante stage- of werkervaring in een commerciële organisatie;
  • Je hebt affiniteit met trendgevoelige consumenten artikelen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift;
  • Je neemt initiatief en je bent niet bang om vragen te stellen;
  • Je kan handig omgaan met Excel en de rest van MS Office;
  • Je bent nauwkeurig en houdt ervan om orde en structuur in je werk aan te brengen.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508