Organisatie

Onze opdrachtgever is een duurzaam kledingmerk. Zij staan voor de meest hoogwaardige kwaliteit met een optimaal draagcomfort. Daarachter staat een enthousiast, vooruitstrevend en hecht team. Ze zijn flink aan het uitbreiden en hebben grote ambities.

Functie

Marketing en communicatie is essentieel voor het positioneren en ontwikkelen van het merk en dit weet jij als geen ander. Als Marketing Communicatie Specialist ben je in staat de doelgroep van onze klant te raken en in beweging te brengen via de (online)marketingkanalen. Met jouw marketinghart wil je zoveel mogelijk interactie en naamsbekendheid creëren voor dit mooie merk! Je bent samen met de Online Marketeer verantwoordelijk het optimaliseren van de e-mailmarketingstrategie. Je blijft deze evalueren en optimaliseren voor nog betere resultaten. Je zorgt als commerciële woordkunstenaar dat klanten elke week met smart wachten op de wekelijkse nieuwsbrieven omdat ze niets willen missen. Je blijft ze verrassen met unieke en stijlvolle e-mailcontent en maakt van nieuwsbrieflezers echte ambassadeurs. Jij zorgt ervoor dat altijd de juiste boodschap wordt overgebracht. Je bent verantwoordelijk voor alle content en communicatie op de website en de online- en offlinemarketingkanalen.

Je werkt samen met de Marketing Manager om een communicatiestrategie te ontwikkelen die past bij de propositie van het merk. Daarnaast kijk je proactief naar wat geoptimaliseerd kan worden en hier spar je regelmatig over met het marketingteam. Ook op social media zie je enorm veel kansen om de doelgroep te triggeren. Je weet het merk zo neer te zetten op social media dat de kernwaardes van het bedrijf naadloos aansluiten op de behoefte van de consument. Je bedenkt gave posts, bijdragen en stories voor Instagram, Facebook en LinkedIn die zorgen voor interactie.

Het marketingteam bestaat naast jou uit een Marketing Manager, Online Marketeer, Creative Designer en Datacontroller. Met dit team bedenk je nieuwe uitingen en om het beste resultaat te behalen gebruik je elkaars specialisme. Je houdt van variatie en diversiteit en bent in staat anderen te enthousiasmeren met jouw ideeën. Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie. Je ziet kansen en zet deze om in creatieve campagnes om je klanten te bereiken en gestelde doelen te behalen.

Functie-eisen

Als Marketing Communicatie Specialist ben jij een commerciële communicatiegoeroe die niet bang is de regie in handen te nemen. Je bent zelfsturend en kunt snel schakelen.

Daarnaast heb/ben/kun je:

  • Relevante werkervaring, liefst in een commerciële B2C-omgeving;
  • HBO werk- en denkniveau met een opleiding richting marketing en/of communicatie;
  • Ervaring in e-commerce op het gebied van Marketing en/of communicatie;
  • Foutloos Nederlands spreken en schrijven. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Oog voor detail, tot in de puntjes;
  • In staat meerdere balletjes in de lucht te houden;
  • Creatief, commercieel en heb je een geweldig inlevingsvermogen.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder, 06-33942508.