Organisatie

Onze opdrachtgever is een Nederlands bedrijf dat actief is in de multi-gender “fast-fashion” industrie en distribueert naar meer dan 50 landen. Zij bieden verschillende footwear collecties aan variërend van eigen merkproducten, gelicenseerde producten en private label producten. Ze bezit en exploiteert alle volledige in-house faciliteiten, van ontwerp/ontwikkeling tot productie; van marketing tot verkoop en distributie. Alles om de (retail)partners beter te kunnen bedienen met de meeste efficiëntie en de hoogste kwaliteitsstandaard. Met een toegewijd en dynamisch team en een flexibele aanpak zijn zij continu op zoek naar en bouwen we voort op nieuwe kansen. De bedrijfscultuur omschrijft zichzelf als jong, energiek, ruimdenkend, vooruitstrevend, ambitieus, teamspirited en betrouwbaar, samen met een vleugje passie en vreugde.

Functie

In deze rol ondersteun je het E-commerce team op alle facetten. Je houdt je bezig met het verwezenlijken van een maximale performance, zoals het optimaliseren van een ideale customer journey, maximale en kwalitatieve conversies en het bewaken van de ROI. Dit doe je oa voor de webshop van diverse merken. Denk hierbij aan het volgende takenpakket in deze ontzettend veelzijdige baan:

 • Het bedenken, uitbouwen, verbeteren en uitvoeren van bestaande online marketingactiviteiten;
 • Het bijhouden van dashboards en conversierapporten;
 • Het meten, analyseren en verbeteren van lopende online campagnes;
 • Het inplannen en plaatsen van content op de webshop;
 • Het inplannen en analyseren van e-mailnieuwsbrieven;
 • Het initiëren van nieuwe, innoverende en vooral relevante content.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een Online Marketing gerelateerde rol.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (Duits is een pré).
 • Je hebt kennis van MS Outlook en MS Office en brede kennis van Google Analytics en Google Adwords.
 • Als persoon ben je klantgericht en commercieel ingesteld. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je een strategisch denker en ben je analytisch sterk.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603