Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale en groeiende Fashion organisatie.

Functie

Als Quality Controller ben je verantwoordelijk voor de pasvorm en kwaliteit van schoenen. Samen met de afdeling Design ben je al vanaf de start betrokken om te zorgen dat de pasvorm klopt en mogelijke struikelblokken in een vroegtijdig stadium worden getackeld. Je administreert dit in rapporten en zorgt dat externe QC’s en leveranciers hierover beschikken. Ook zorg je dat de benodigde monsters, inspectie- en testrapporten tijdig binnen zijn en lost eventuele issues samen met de interne stakeholders op. Zo draag jij direct bij aan het verbeteren van onze productkwaliteit, pasvorm en tevredenheid van de klanten.

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk – en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en/of branche en affiniteit met schoenen;
  • Je bent een georganiseerde en accurate persoonlijkheid;
  • Je bent zelfstandigheid en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603