Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiend Nederlands high-end fashion brand dat hun collecties verkoopt in de mooiste boutique shops in Nederland, België en Luxemburg.

Functie

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de zakelijke (winkel) relaties binnen de BELUX markt, opzetten van showrooms in Parijs, het actief stimuleren van verkoop en presentaties van de collecties binnen de verkooppunten. Een goed gevoel voor mode en een sterk commercieel inzicht is van groot belang. Je bent veel op weg om relaties en prospects te bezoeken. Tevens ontvang je hen ook op de showroom in Zuid-Nederland. Als Accountmanager maak je onderdeel uit van een klein hecht team waarin ondernemerschap en assertiviteit gestimuleerd wordt. Je bent energiek en enthousiast en je werkt graag in een commerciële omgeving.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

 • Targets opstellen en verkoopstrategie bepalen;
 • Verkoop van collecties in de BELUX markt;
 • Opzetten showroom Parijs en internationale beurzen draaien;
 • Relatiebeheer (klanten bezoeken);
 • Beheren van verkoop budgetten;
 • Acquisitie van prospects;
 • Orders verwerken & after-sales;
 • Analyseren en rapporteren van verkoopresultaten;
 • Bezoeken van beurzen.

Functie-eisen

Jij herkent je in het volgende profiel:

 • Je bent een enthousiaste, modebewuste teamspeler met HBO werk- en denkniveau die al enige jaren ervaring heeft in een Accountmanagement functie in het hoog segment in de Belgische markt;
 • Op zoek naar een parttime functie van 24 of 32 uur per week;
 • Je hebt een sterk gevoel voor high-end fashion en bent communicatief zeer sterk;
 • Daarnaast ben je professioneel, zelfstandig, commercieel ingesteld en resultaatgericht;
 • De beheersing van de Nederlandse, Engels en Franse taal is een must;
 • Uiteraard ben je in bezit van een rijbewijs en ben je gewend om zowel vanuit de showroom als bij klanten te verkopen. Je ben een keer in de twee weken sowieso op het hoofdkantoor in Zuid-Nederland en verder deel je je tijd zelf in.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508