Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend fashion brand met het Europese hoofdkantoor in het midden van Brabant.

Functie

Als Digital Designer op de afdeling Marketing heb jij een uitdagende functie bij onze opdrachtgever en werk je nauw samen met jouw collega’s om ervoor te zorgen dat alle uitingen tot in de kleinste details kloppen. Jouw ontwerpen zijn een perfecte vertaling van onze brand propositie en zijn gericht op engagement en conversie. Op basis van de marketingplanning ga je aan de slag met het visualiseren van content voor de eigen webshops en social media kanalen en die van de (online) partners, zoals Zalando, AboutYou, Fashionette en Boozt, om er een paar te noemen. Je bedenkt aansprekende (responsive) designs die de viewer inspireren en de user engagement verhogen. Je werkt volgens de huisstijl, maar je draagt ook oplossingen aan om deze te verrijken. Je krijgt veel vrijheid en we zijn benieuwd naar jouw creatieve input. Je vindt het leuk om taken zelfstandig op te pakken, resultaten te evalueren om daarna verder te verbeteren. Binnen jouw vakgebied ben je ervaren en weet je wat onze doelgroep aanspreekt qua vormgeving. Je denkt commercieel en richt je op zaken die echt belangrijk zijn en een positieve invloed hebben op de resultaten. Vanzelfsprekend wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen zodat je blijft inspireren en verrassen.

Functie-eisen

Jij hebt:

• Een relevante opleiding in de richting grafische vormgeving, media & entertainment, multimedia of soortgelijk op MBO of HBO niveau en enige jaren werkervaring in een soortgelijke rol;
• Je kent je weg in Photoshop, InDesign en Illustrator;
• Je bent proactief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
• Je bent creatief, leergierig en kan goed omgaan met (soms onverwachte) deadlines;
• Je bent proactief, nauwkeurig en hebt oog voor detail;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Je bent iemand die graag meedenkt en die, samen met de afdeling, alles nog een beetje beter wil maken!

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508