Organisatie

Onze opdrachtgever bedient vooral high-end hotel, retail, design en fashion merken en werkt nauw samen met enkele zeer gerenommeerde parfumeurs en creatieve ontwerpers.

Functie

In deze diverse functie ben je verantwoordelijk voor het gehele operationele inkoop proces, waarbij de primaire focus ligt bij artikel- en assortimentsbeheer, voorraadbeheer en bijbehorend data management. Je maakt leveranciers en artikelen volgens de juiste naming aan, beheert MRP, plaatst inkopen en volgt ze op, je begeleidt uitbesteed werk en projecten, maakt stuklijsten, je beheert de catalogus en alle (technische) documentatie en je draagt zorgt voor algemeen kwaliteitsbeheer. Daarnaast ondersteun je bij product ontwikkeling (glaswerk, verpakking, decoratie en toebehoren) en begeleid je de implementatie van nieuwe producten. In de functie van Category Buyer kun jij echt het dankbare verschil maken en functioneer je als spil in de organisatie waarbij je nauw samenwerkt met operations, sales, productontwikkeling, productie en marketing.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Inkoop en van exclusief cosmetisch glaswerk, verpakkingen, decoratie en toebehoren;
  • Artikel- en assortiment beheer;
  • Voorraad management;
  • Voorbereiding en inkoop uitbesteed werk;
  • Master databeheer en rapportage;
  • Communicatie met warehouse over binnenkomende goederen;
  • Ondersteunende rol bij product ontwikkeling.

Functie-eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde bachelor opleiding en meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare inkoopfunctie bij voorkeur in (cosmetische verpakkingen) of in ieder geval een sterke affiniteit hiermee;
• Je bent op de hoogte van en hebt ervaring met Europese wetgeving omtrent consumentenproducten en (logistieke/douane) documenten;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Je hebt ervaring met ERP systemen en Microsoft Office;
• Je bent planmatig, gestructureerd en pragmatisch;
• En tot slot ben je proactief en communicatief zeer sterk.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder op 06-33942508.