Organisatie

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke multidisciplinaire projectinrichter met vestigingen in Eindhoven en Rotterdam. Zij treden in samenwerking met hun partners op als regisseur van het gehele inrichtingsproces voor elk concept en voor iedere fase. Ze hebben zich ontwikkeld tot kenniscentrum op het gebied van werkomgevingen, integrale huisvestingsoplossingen, PPS-projecten, turnkey projecten en zijn exclusief projectpartner voor (interieur)architecten.

Functie

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en de afdeling sales waarbij je hen ondersteunt bij offerte aanvragen. Je fungeert als inhoudelijke vraagbaak met betrekking tot invulling project, (prijs)afspraken, productinformatie en alle overige vragen. Daarnaast bied je commerciële en project ondersteuning aan de afdeling sales en heb je nauw contact met leveranciers en fabrikanten.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding en bij voorkeur al enige ervaring in een soortgelijke rol;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Overzicht, ook wanneer je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt;
  • Een accurate en gestructureerde werkwijze; Ervaring met AFAS is een pré;
  • Als een vis in het water met plannen en organiseren;
  • Stressbestendig, commercieel, klantgericht en proactief;
  • Een goede dosis positieve energie en humor.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508.