Organisatie

Onze opdrachtgever combineert de werelden van mode en licenties. Ze ontwikkelen innovatieve producten en deze worden wereldwijd verkocht via een netwerk van distributeurs.

Functie

n deze rol bouw je verder aan de constructieve relaties met bestaande key accounts en daarnaast is het genereren van business met nieuwe key accounts een zeer essentieel onderdeel van deze functie. De huidige key accounts bevinden zich in de telecommunicatie en consumer electronics market, maar de uitdaging ligt nu voornamelijk in het uitbreiden van de fashion wholesale. Als Account Manager krijg je de vrijheid en autonomie om grotendeels zelf de commerciële strategie te bepalen van jouw markt en de daartoe behorende klanten. Je werkt nauw samen met het product management en marketingteam om jouw klanten de beste oplossingen te bieden.

Functie-eisen

De Account Manager is een energieke onbevangen persoonlijkheid met sterk ontwikkelde commerciële vaardigheden en een positieve instelling. Hij of zij is ambitieus, een echte doorzetter en in sociaal opzicht sterk. Weet klanten en collega’s te enthousiasmeren doormiddels van passie, kennis en overtuigingskracht. De Account Manager maakt een bewuste keus om te gaan werken voor een relatief klein bedrijf waarbij een ondernemende mindset wordt verwacht.

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar sales ervaring met Key Accounts;
  • Ervaring in de Fashionbranche is een pré;
  • Interesse in gadgets, innovatie, product design, industrieel ontwerp;
  • Oplossingsgericht en creatief denkvermogen;
  • Daadkrachtig, proactief en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Ervaren gebruiker van MS Office (Excel, Powerpoint) en Navision;
  • Vloeiend in (zakelijk) Engels en Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling. Duits is een pré;
  • Woonachtig binnen een straal van 30 km rond Tilburg en je voelt je thuis in een jong en dynamisch team.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met

Suzanne Musters 06-21153603

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603.