Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale en groeiende Fashion organisatie.

Functie

In deze rol ben je verantwoordelijke voor het hele proces van het plaatsen van een order bij de leverancier in het Verre Oosten tot aan de uitlevering bij onze internationale klanten en alles wat daar tussenin zit. Zoals order entry, sample controle, organiseren van tests, inspecties, transport en uitlevering. Je beheert je eigen klantenpakket en hebt nauw contact met je leveranciers, klanten, accountmanagers, inkoop, vervoerders en je collega’s bij Design en Finance. Kortom, elke dag volop variatie en de uitdaging om aan het einde alle hobbels weer glad gestreken te hebben.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk – en denkniveau;
  • Je bent een echte teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig werken;
  • Je hebt een creatieve en oplossingsgerichte instelling met een positieve en klantvriendelijke inslag;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Beheersing van de Duitse of Franse taal is een pre;
  • Affiniteit met een ERP systeem en met Excel.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Musters 06-21153603