Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale, sterk groeiende sports/lifestyle organisatie in midden Brabant.

Functie

Als Product Developer Legwear voor Calvin Klein ben je, samen met de andere experts van het Development team verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de nieuwe collecties van ontwerp tot uiteindelijke sales samples. Je verzorgt de proto sampling en zorgt ervoor dat de collecties productieklaar zijn op de gestelde deadlines op het gebied van kwaliteit, pasvorm, kleur, prijs, duurzaamheid, merkidentiteit en sampling.

Je hebt in deze rol de volgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • Je stuurt het proces van product ontwikkeling aan; Ontwikkeling van nieuwe producten moet 100% in lijn zijn de normen van onze opdrachtgever op het gebied van kwaliteit, richtprijs en de marktbehoeften;
 • Vanaf het allereerste ontwerpgesprek ben je betrokken bij het proces, waarbij van je wordt verwacht dat je het klankbord bent op het gebied van prijs-, technische en kleurgrenzen en zoekt naar gepaste oplossingen om de gewenste collectie tot stand te brengen passend binnen de eisen;
 • Je bent verantwoordelijk voor alle ontwikkelingen binnen zowel de Seasonal collecties als de Core collecties;
 • Voor het ontwikkelen van de verpakkingen werk je nauw samen met de Packaging Engineer om alle definitieve proto-samples in de juiste verpakking te krijgen;
 • Je bewaakt het productieproces van de producten gedurende de productlevenscyclus, van alle producten en leveranciers die zich overal ter wereld kunnen bevinden;
 • Je wordt uitgedaagd door in de kleine details te gaan om betere prijzen te krijgen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit;
 • Je bent het aanspreekpunt van de leverancier en zorgt voor een goede afstemming binnen de organisatie. Hiervoor heb je intensief contact met je collega’s binnen de afdelingen Sourcing, Product, Supply Chain en Sales;
 • Je faciliteert/ondersteunt de overdracht van de collectie aan het Quality team;
 • Je bent verantwoordelijk voor correct dataonderhoud in PLM.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO of WO opleiding in de richting technisch/commercieel textiel zoals AMFI, TMO of Saxion;
 • Je hebt enige jaren werkervaring in de ontwikkeling van heren- en dameskleding, bij voorkeur ervaring met het ontwikkelen van beenmode waarbij ervaring in een sport-lifestyle-industrie of internationale organisatie met voorkeur voor wereldwijde A-merken een hele grote pré is;
 • Je bent vloeiend in het Engels, zowel schriftelijk en mondeling ;
 • Je bent zeer georganiseerd, hebt het vermogen om prioriteiten te stellen en kunt goed werken onder tijdsdruk en deadlines;
 • Je bent tevens resultaatgericht, flexibel en hebt sterke communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring in het werken in een PLM-systeem is een pluspunt. Als basis heb je een goede MS Excel kennis;
 • Tot slot ben je een ervaren reiziger en heb je de flexibiliteit en bereidheid om regelmatig te reizen.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met

Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508.