Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend fashion brand met het Europese hoofdkantoor in het midden van Brabant.

Functie

De primaire focus van deze rol is om door te gaan met het ontwikkelen en opzetten van een sterk plan voor klantenwerving en verkoopgroei via verschillende online marketingkanalen, waaronder PPC, winkelen, betaald sociaal en gelieerde ondernemingen. Deze rol is essentieel voor de aanhoudende groei binnen onze propositie en je bent idealiter sterk in strategische initiatieven terwijl je hands-on bent met de betaalde prestatiecampagnes terwijl je externe bureaus beheert voor een aantal andere kanalen zoals Affiliates bijvoorbeeld. Je hebt de mogelijkheid om trends uit data te zien en proactief te zijn om de huidige strategie aan te passen en te veranderen, waardoor het merk kan blijven groeien en zijn potentieel in de modemarkt kan bereiken, en je zult in staat zijn om budget toe te wijzen aan de gebied(en) met het hoogste rendement

Functie-eisen

Jij hebt:

• Een succesvol afgeronde HBO-opleiding in een bedrijfseconomische richting en ervaring in de Fashion branche;
• Kennis en ervaring in e-commerce activiteiten, waaronder het werken met Content Management Systemen ,conversieoptimalisatie en SEO;
• Werkervaring met marketplace connectors (Neteven is een pré), data feeds of een PIM systeem;
• Goede kennis van Excel en PowerPoint en leert snel werken met nieuwe software systemen, ervaring met Google Analytics is een pré;
• Oog voor detail en kan goed plannen om aan meerdere projecten tegelijk te kunnen werken;
• Passie voor e-commerce en interesse in consumentengedrag;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Daarnaast moet je zelfstandig kunnen werken binnen een interdisciplinair team.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke – de Ridder 06-33942508