Organisatie

Onze opdrachtgever bedient vooral high-end hotel, retail, design en fashion merken en werkt nauw samen met enkele zeer gerenommeerde parfumeurs en creatieve ontwerpers.

Functie

Word jij blij van het inrichten, beheren en professionaliseren van de volledige inkoopketen bij een sterk groeiend parfumhuis? Wij zijn op zoek naar een accurate professional die met de juiste expertise en motivatie precies dat gaat doen! In deze diverse functie ligt de primaire focus op het verder inrichten, verbeteren en zelfstandig uitvoeren van het volledige sourcing- en procurement proces, waarbij zaken als operationele en tactische inkoop- en voorraadbeheer, artikelbeheer en master data management jou met plezier naar je werk doen komen. Verder verdiep je je graag in het zoeken naar nieuwe leveranciers en unieke, premium verpakkingen om hiermee een uniek aanbod aan de markt te kunnen blijven bieden. Je bent verantwoordelijk voor nieuwe product implementaties, reclamatie beheer, kwaliteitsbeheer en portfolio management. Je bent daarnaast communicatief sterk, zoek je gepassioneerd naar nieuwe unieke producten, chase je proactief leveranciers en kun je goed overzicht houden over verschillende klant specifieke (inkoop)projecten.

Werkzaamheden:
• Inkoop van (primaire) cosmetische verpakkingen en basis grondstoffen (exclusief grondstoffen voor de parfums!);
• Voorraad management;
• Aanmaken leveranciers en nieuwe artikelstructuren;
• Artikel-, portfoliobeheer en product implementaties;
• Master databeheer en rapportage;
• Het aangaan en optimaal onderhouden van leveranciersrelaties;
• Reclamatie beheer;
• Communicatie met warehouse over binnenkomende goederen;
• Ondersteunende rol bij product ontwikkeling;
• Sourcen naar nieuwe leveranciers voor primaire en secundaire verpakkingen, alsook decoratie en accessoires;
• Voorbereiding en inkoop uitbesteed werk;
• File management, document control en quality control.

Functie-eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde bachelor opleiding en meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare inkoopfunctie bij voorkeur in (cosmetische verpakkingen) of in ieder geval een sterke affiniteit hiermee;
• Je bent op de hoogte van en hebt ervaring met Europese wetgeving omtrent consumentenproducten en (logistieke/douane) documenten;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Je hebt ervaring met ERP systemen en Microsoft Office;
• Je bent planmatig, gestructureerd en pragmatisch;
• En tot slot ben je proactief en communicatief zeer sterk.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder op 06-33942508.