Organisatie

Onze opdrachtgever bedient vooral high-end hotel, retail, design en fashion merken en werkt nauw samen met enkele zeer gerenommeerde parfumeurs en creatieve ontwerpers.

Functie

In deze uitdagende rol werk je samen met de mooiste (interieur)design, fashion en hospitality concepten om een meerwaarde te creëren door samen met de klanten van onze opdrachtgever de meest unieke geurcollecties te ontwikkelen. In deze functie bezoek je de klanten door heel Nederland en België en soms daarbuiten. Je bent enthousiast betrokken bij iedere klant en je weet op inspirerende wijze te adviseren welke geuren hun locatie of merk het beste tot leven laten komen. Je bent in jouw functie altijd op zoek naar nieuwe kansen die een meerwaarde kunnen bieden voor de klant. Wellicht is de klant geholpen met een uitbreiding van hun retail assortiment, kunnen we helpen om een nieuwe locatie meer ‘tot leven te laten komen’ of helpen we met het ontwikkelen van een limited luxe room spray voor VIP klanten. Het is aan jou om nieuwe offertes voor re-orders en eventuele uitbreidingen uit te brengen. Met jouw assertieve karakter signaleer je nieuwe kansen en speelt dit door naar je collega van Business Development of pakt deze soms in overleg zelf op. Vanzelfsprekend word jij het primaire aanspreekpunt voor jouw klanten en voelen zij zich gewaardeerd en in goede handen bij jou. Je checkt regelmatig hun behoefte en waarborgt dat iedereen tevreden is. Je update over nieuwe ontwikkelingen, onderzoekt kansen en biedt op actieve wijze ondersteuning aan. Verder breng je regelmatig een persoonlijk bezoek op locatie en evalueer je of de geurbeleving optimaal is en begeleid je nieuwe implementaties. Je neemt de leiding in alle klant gerelateerde activiteiten en je onderhoudt zeer nauw dagelijks contact met je collega’s van Business Development en Order Management maar je staat ook in contact met Marketing, Finance en Productontwikkeling.

Jouw verantwoordelijkheden:

• Creëren van een fijne relatie met de klant;
• Creëren van nieuwe commerciële kansen;
• Verhogen van de klantbeleving door de klant optimaal te adviseren en ondersteunen;
• Autoriteit creëren en inspiratie bieden door product inhoudelijke en markt gerelateerde kennis;
• Coördineren van geur-implementaties op locatie.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste professional die met de juiste motivatie en expertise al de (internationale) klanten gaat ondersteunen en inspireren. Deze functie vraagt om een enthousiaste persoonlijkheid en een proactieve ondernemende houding. Je kunt goed zelfstandig werken en je plant je reizen efficiënt binnen de Benelux. Als Accountmanager weet je goed het overzicht te bewaren en ben je praktisch ingesteld. Je geniet ervan om jouw klanten te bedienen en bent communicatief zeer vaardig.


Daarnaast herken je je in het volgende profiel:
• Relevante werkervaring in een zelfstandige, commerciële en/of servicegerichte rol binnen de interieur, fashion of hospitality branche;
• Waardering en gevoel voor interieur en parfum;
• Een proactieve, ondernemende en commerciële mentaliteit met een hands-on mentaliteit om ter plekke ook te zorgen voor een juiste werking/plaatsing van het product;
• Een oprechte motivatie om resultaat en meerwaarde te creëren met een client-first mentaliteit;
• Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Frans is een grote pré;
• Gewend en een voorkeur om 3/4 dagen per week klanten te bezoeken, 10-15 per dag, en dus veel onderweg te zijn in Nederland en België. Gezien de expansie naar het buitenland kan het ook voorkomen dat je af en toe klanten bezoekt in de rest van Europa.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan via de button hieronder. Ben je op zoek naar een baan in de Fashion of Lifestyle en voldoet deze vacature niet aan jouw wensen? Bekijk dan de overige vacatures of stuur een open sollicitatie. Zo kunnen we je profiel matchen met interessante toekomstige vacatures. Voor vragen kan je contact opnemen met Janka Verkerke-de Ridder op 06-33942508.